Om oss

Tältservice

Är ett event företag med bas i Malmö, som bedriver uthyrning av partytält med tillbehör i Skåne. Företaget drivs av två unga och drivna bröder, Markus och Viktor Brannefalk, sedan 2013.

Vårt mål med vår produkt är att leverera prisvärda och kvalitetssäkrade partytält till både företag och privatpersoner. Vi har även erfarenhet av att leverera helhetslösningar för event, där vi strävar efter att täcka alla behov runt omkring evenemanget. T ex catering, servis, ljud och ljus, serveringspersonal, m.m.

Våra tält, brandsäkra och kvalitetssäkrade 

Alla våra event tält är av kraftig aluminiumram och brandsäkra tältdukar. Tälten är framtagna speciellt för uthyrning och är tillverkade i Danmark. Vi är alltid noggranna med säkerheten, och är vana att sätta upp stora och tunga tält.

Våra event

Tältservice riktar sig både till företagskunder och privatpersoner. Vi har monterat partytält på företagsfester, expo-event, festivaler, bröllop, bostadsrättsföreningar, på musik- och sportevenemang, på filminspelningar, marknader och för studentfirande.

Vi har tält till både det lilla kalaset och det stora evenemanget. Med hjälp av kontakter i branschen strävar vi alltid efter att möta dina unika önskemål och leverera ett oförglömligt event.

Ibland vill man bara boka ett tält, och vissa gånger behöver man tillbehör såsom bord, stolar, porslin, m.m. Vi har förutom partytält även ett stort lager med tillbehör för uthyrning. Tack vare erfarenhet och kontakter i branschen har vi även möjlighet att ordna med möblering, servering, catering, ljudutrustning, ljus och allt annat inför ditt evenemang.

”Tältservice – För folk tillsammans”

Vad vi erbjuder

Personalen

Anställda
Frida

Eventansvarig
Telefon: 040 - 617 10 90
Email: info@taltservice.com