vi arrangerar din fest

Tältservice – ”Vi för folk tillsammans”

Vi på Tältservice är extra glada  eftersom tältsäsongen börjar dra ihop sig. Våra kunder börjar höra av sig redan nu för att få hjälp att planera studentskivan, bröllopet, firmafesten och torgmarknaden.

Nytt för i år är flera nya samarbeten. Vi har även finslipat våra festpaket samt gjort ett anpassat Studentpaketet.

Går du i funderingar om att hyra tält, bord, stolar, servis, dukar, ljud- och ljusutrustning till ditt evenemang? Hör av dig till oss redan nu, så kan vi berätta mer om hur det fungerar. Vi har skräddarsydda lösningar för alla slags evenemang. Det spelar ingen roll om det är studentskiva, bröllop, torgmarknad, mässa eller firmafest. Vi ser till era specifika behov och önskemål, och gör kvällen till en oförglömlig upplevelse där du kan slappna av och fokusera på dina gäster.

”Vi gör din fest oförglömlig”

Efter flera år i branschen har vi hittat student-paketet som passar din studentmottagning. Här behöver du varken tänka på servis, belysning eller lokal till din studentskiva. Allting ingår! Självklart går det att lägga till t ex ljudanläggning, extra tält-utrymme, porslin, bord eller stolar. Men denna mall brukar oftast täcka dina behov för Studenten 2018.

Tid är pengar

Vi på Tältservice hjälper dig att välja rätt paket efter ditt och dina behov. Vi har lång erfarenhet av evenemang för både privatpersoner och företag.

Dukning i stort festtält

Lämna ett svar