Vi förklarar

Tältservice – ”Vi för folk tillsammans”

Hur går det till?

Hej Viktor på Tältservice! Hur funkar det när folk vill hyra era tält?

När vi sätter tält är det alltid fint väder! Kunden har beslutat innan om datum och plats, varit inne på vår hemsida, kollat in tillbehör som servis och sådant som de kan behöva. Sen fattar de beslut, snackar ihop sig med sin familj eller kollegor. 

Och efter det ringer de oftast in till oss för lite råd. Vi försöker ge feedback på beställningen, informera om vilken storlek på tält som de behöver beroende på behov. Till exempel om de ska ha dans eller inte, hur många gäster de förväntas bli och så vidare. Sedan skriver vi ihop en skräddarsydd offert utefter kundens önskemål som vi skickar på e-mail. Sen får kunden komplettera eller bekräfta beställningen för att utföra en bokning på det bestämda datumet. 

Några dagar innan festen tar vi kontakt med kunden igenom och går igenom beställningen en sista gång, innan vi packar lastbilen för att leverera på överenskommen tid. 

”Skapa ett minne för livet”

Är det de själva som sätter upp tältet? 

Nej, vi levererar, monterar och demonterar, och går igenom hur det fungerar, svarar på frågor och ger lite tips på hur man kan möblera och dekorera. Just det, möblering ingår inte, eftersom folk oftast vill kunna bestämma sådant själva. 

Och efter festen?

Ja, efter festen kommer vi och monterar ner allt. Då ringer vi kunden innan och meddelar att vi är på väg ut. Förhoppningsvis är de flesta burkarna undanstädade och borden är hopfällda precis som när vi levererade, så att vi kan börja montera ned tältet. Det brukar gå rätt snabbt. Sen är det bara in i bilen och ut till nästa fest. 

Tid är pengar

Vi på Tältservice hjälper dig att välja rätt paket efter ditt och dina behov. Vi har lång erfarenhet av evenemang för både privatpersoner och företag.

Dukning i stort festtält